Vriend van Excelsior worden?

Als u het leuk vindt om van verschillende soorten muziek te genieten, help ons dan om onze muziekvereniging in stand te houden en lees verder!

Misschien kent u ons ook van de jaarlijkse Anjercollecte?

Van uw gulle gaven aan dit cultuurfonds gaat een deel rechtstreeks naar de vereniging. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op het fonds voor bijdragen voor aanschaf van instrumenten etc.

Zoals bij elke vereniging wordt het ook voor ons steeds moeilijker het hoofd boven water te houden en aan de maatschappelijke functie te kunnen voldoen. Niet alleen muziek bij de bekende gelegenheden en concerten van een hoogwaardig niveau maar misschien nog het allerbelangrijkste; het gedegen muziekonderwijs voor kinderen en volwassenen.

U vindt al deze dingen ook erg belangrijk en wilt onze vereniging wel ondersteunen?

Als Vriend van Excelsior steunt u de vereniging én bent u betrokken bij onze vereniging.

De minimale jaarlijkse vriendenbijdrage bedraagt € 15,--.

Uw bijdrage zorgt ervoor dat de vereniging nog lange tijd leuke muzikale activiteiten binnen IJsselstein kan verzorgen en, zeker niet onbelangrijk, nog veel jeugd muzikaal kan opleiden.

Meldt u aan, en stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin uw naam en adres en het te doneren bedrag.

Wij vinden het leuk u als lid of betrokken vriend bij de vereniging te mogen verwelkomen.